Sprekers

Content Conference

Tom Hendrikx
NIEUWE SPREKER

Tom Hendrikx

Boels Rental
Met meer dan 13 jaar internationale B2B ervaring kent Tom Hendrikx de fijne kneepjes van strategische B2B Marketing communicatie. Sinds 2019 is Tom Manager Communicatie bij Boels Rental en bouwt hij dagelijks aan de merkbekendheid en het imago.
Rodger Werkhoven
NIEUWE SPREKER

Rodger Werkhoven

OpenAITalks
Rodger is 1 van de creatieven die sinds het voorjaar van 2022 OpenAI helpt bij het testen, verbeteren en het promoten van hun AI-modellen. Hij werkte de afgelopen 30 jaar voor bekende creatieve bureaus als Lowe, McCann Erickson, Ogilvy, BBDO, BSUR en Total Design. Wat is er nu mogelijk, en wat kunnen we de komende tijd verwachten van GenAI?
Jildou van der Bijl

Jildou van der Bijl

The Editors
Jildou van der Bijl kennen we als de oud-hoofdredacteur van LINDA. Vorig jaar zette ze de stap naar contentmarketing, als hoofdredacteur HEMA. Dat doet ze onder de vlag van haar eigen bureau, The Editors Storytelling.
Huub de Bruijn

Huub de Bruijn

Odido
Huub is sinds kort verantwoordelijk voor e-commerce binnen Odido Nederland, na vele jaren marketing te hebben gedaan voor het telecombedrijf.
Aldo Carta

Aldo Carta

Odido
Aldo is E-Commerce Mobile Lead bij Odido en verantwoordelijk voor alle online commerciële activiteiten voor Odido, Ben en Simpel.
Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen

SEO Zwolle
Rutger Steenbergen is creator, online marketeer en copywriter. Hij maakt ondernemers succesvoller, schrijft boeken en blogs en geeft trainingen bij Frankwatching. Zijn overtuiging: “Wat je zegt is belangrijker dan hoé je het zegt.” Ben jij klaar voor een goed verhaal? AI-tools bieden veel voordelen, maar er kleven ook gevaren aan. Zo is ChatGPT in feite een razendslimme papegaai die anderen napraat. Hoe onderscheid je je dan? Ontdek in de praktische sessie Copywriting met AI hoe je de tools wel optimaal inzet. Zo krijg je onmisbare inspiratie en creëer je sneller, beter en creatiever unieke content. Ben jij klaar voor je eigen verhaal mét AI? Meld je dan aan voor deze worshop.
Nadja Desmet

Nadja Desmet

Someflex
Nadja Desmet, oprichtster van Someflex.be, pioniert al 8+ jaar in sociale media en content voor diverse sectoren. Ze is een early adopter van ChatGPT en AI-tools voor contentcreatie. De ontwikkelingen in AI gaan zo razendsnel dat we hier bijna niet durven op te schrijven wat Nadja zal behandelen in deze presentatie. Bereid je voor op een zeer actuele en hands-on sessie over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van AI voor content. Welke tools zijn er om te vergelijken en te combineren? En wat is er al mogelijk op het gebied van videocreatie?
Jadwiga Peters

Jadwiga Peters

Presenter
Jadwiga is sr. SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Als SEO-consultant helpt ze organisaties met het maken van goed vindbare en unieke content. De combinatie waar Google dol op is. Kwaliteitscontent is belangrijker dan ooit om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Tegelijkertijd verandert er veel bij Google. EEAT, SGE, People First Content… Hoe speel je hier als webredacteur en copywriter op in? Wat is de invloed van AI? Wat kun je nu al doen? En wat verandert niét? Na deze sessie ben je up-to-date over SEO anno 2024.
Rochelle Wielinga

Rochelle Wielinga

Zeeman
Rochelle is verantwoordelijk voor de content- en social media strategie voor alle social-media kanalen van Zeeman, in alle acht landen waard e retailer actief is. Daarnaast helpt ze de winkels met hun social presence en leidt ze alle campagnes: van TV-commercial tot de gehele content-uitrol.
Edwin Vlems

Edwin Vlems

Edwin Vlems B2B Marketing
Edwin Vlems is oprichter van ComaxxAI en ondersteunt bedrijven met 'AI Operations'. Dankzij zijn achtergrond in marketing heeft hij dagelijks ervaring met het verbeteren van het werk van marketeers met AI-tools.
Femke Klein

Femke Klein

Nationaal Comite 4 en 5 mei
Femke is jaren actief in het werkveld van herdenken en vieren van vrijheid en de bijbehorende kernwaarden. Ze ontwikkelt hiervoor interactieve programma’s en campagnes. Dit doet ze met een breed scala aan partners, van kunstenaars tot wetenschappers. Waar sta je bij stil, wat herdenk of vier je bij het einde van WOII, 80 jaar geleden? Hoe betrek je een brede doelgroep, waaronder ook alle provincies, bij een onderwerp dat om nuance en kennis vraagt? Als Coördinator 80 jaar vrijheid laat Femke zien hoe het Nationaal Comité 4 en 5 mei met deze complexe materie omgaat en hier een bijzondere nationale campagne voor ontwikkelt.
Lisa Peek

Lisa Peek

Hoogenraad & Haak
Lisa Peek is advocaat en werkt bij Hoogenraad & Haak in Amsterdam. Ze houdt zich bezig met intellectueel eigendom, reclame-, marketing- en privacyrecht. Wat zijn de juridische risico’s bij het gebruik van GenAI-toepassingen voor contentcreatie? Lisa legt uit of jouw met behulp van GenAI gecreëerde content bijvoorbeeld wel beschermd is, en of je daarbij niet mogelijk inbreuk maakt op werk van anderen. Daarnaast krijg je onmisbare tips over hoe je het beste om kan gaan met de juridische risico’s bij gebruik van GenAI.
Anikka Fülöp – Laczi

Anikka Fülöp – Laczi

Amsterdam Science Park
Anikka Fulop, community manager op het Amsterdam Science Park, verbindt mensen en ideeën, en bevordert samenwerking en innovatie tussen onderzoek, onderwijs en ondernemers.
Aaron Spijkers

Aaron Spijkers

Schiphol
Aaron Spijkers is marketingmanager voor de commerciële media van Schiphol: alle mediaruimte van de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
John Meulemans

John Meulemans

LAB23
John startte in 2010 één van de eerste influencer marketing agencies (3sixtyfive/Endeavour) en scoorde met award-winning werk op zowel creativiteit als effectiviteit. Zijn keynotes inspireren door trends, cases en strategische take-aways.
Jolijn de Blocq van Scheltinga

Jolijn de Blocq van Scheltinga

Presenter
Jolijn is sr. copywriter bij Presenter en heeft een achtergrond als journalist. Vanuit die ervaring helpt ze organisaties met het (beter) maken van hun teksten.
Sophie Grandia

Sophie Grandia

Achmea
Sophie is Teamlead van Achmea's Recruitmentteam en startte haar carrière in de reclamewereld.
Mahasin Tanyaui

Mahasin Tanyaui

Dreamers Inc.
Mahasin Tanyaui, eigenaar van Dreamers Inc., is een award winning serieondernemer met een feilloos oog voor community-building, marketing, branding en strategie. Zij weet als geen ander hoe je werelden doelgericht en passievol verbindt.
Lori Kuiper

Lori Kuiper

Achmea
Een podcast van Achmea, waarin wij vertellen waarom je bij ons moet komen werken. Zou jij hem luisteren? Ik niet! Iets met WC Eend. Maar... waarom kies je voor een (eigen) podcast? En als je ervoor kiest; welk verhaal vertel je, hoe boei je de luisteraars en regel je dat plekje in die harten en hoofden? In vogelvlucht nemen Sophie en Lori je mee, waarbij ze de diepte ingaan op bovenstaande issues.
Tim Meuleman

Tim Meuleman

C2B
Tim Meuleman is director van C2B. C2B houdt zich bezig met maar 1 ding: het maken van 'content worth sharing'. Dat is thumb-stopping, spot-on, mind-blowing content voor onder meer Loetje, AA Drink of KiKa. In 2022 is C2B bij de Grand Prix Awards verkozen tot Contentbureau van het Jaar.
Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

JustK
Social media expert Kirsten Jassies geeft Instagram-, TikTok- en korte video-trainingen. Ze is spreker, deelt haar visie weleens op televisie en is auteur van Instaproof en TikTologie.
Pelpina Trip

Pelpina Trip

Pelpina.nl
Pelpina is videomarketing specialist en geeft verschillende trainingen bij Frankwatching. Ze schreef het boek Videomarketing in 60 minuten.
Luuk Post

Luuk Post

Contentkalender
Luuk heeft een passie voor het leggen van verbanden en graaft diep totdat hij de kern van een probleem heeft blootgelegd. Hij weet precies hoe een duidelijk overzicht zorgt voor meer rust en efficiëntie binnen contentteams.
Hidde Zwiers

Hidde Zwiers

Goldfizh
Hidde Zwiers is SEO-specialist voor klanten en Content Lead voor collega's. Werkt al ruim 12 jaar met online content en houdt zich dagelijks bezig met het optimaal inzetten ervan op korte en lange termijn.
Hadi Hasan

Hadi Hasan

VluchtelingenWerk Nederland
Hadi is community manager, onderzoeker en PhD student. Hij heeft een vluchtelingenachtergrond.
Fleur Huijs

Fleur Huijs

Fleur Presents
Op haar 14e trad Fleur voor het eerst op als dagvoorzitter. De kick die ze toen heeft ervaren is nooit meer weggegaan. Inmiddels betreedt ze met haar tomeloze enthousiasme en energie podia door heel Nederland. Contact en echte verbinding met en tussen het publiek staan bij Fleur altijd voorop. Ze voelt feilloos aan waar een zaal behoefte aan heeft en weet daar altijd op in te spelen. Met humor, liefde en eindeloze nieuwsgierigheid weet ze het hele publiek bij een bijeenkomst te betrekken.
Sophie Dannenburg-Douwes

Sophie Dannenburg-Douwes

RUG
Als social media manager van de Rijksuniversiteit Groningen combineert Sophie haar passie voor social media met (online) strategieën om de online aanwezigheid van de RUG en de betrokkenheid van studenten, medewerkers en alumni te vergroten.
Hadassa Haarman

Hadassa Haarman

RUG
Hadassa is als Content Coördinator de drijvende kracht achter content voor zowel online als offline kanalen van de Rijksuniversiteit Groningen. Haar missie: aankomende studenten inspireren en betrekken bij de universitaire community.
Dana Fallouh

Dana Fallouh

VluchtelingenWerk Nederland
Dana Fallouh, afkomstig uit Bassir Daraa, Syrië, studeerde Farmacie aan de Universiteit van Groningen, maar onderbrak haar studie om asiel aan te vragen in Nederland. Bij Refugee Help werkt ze nu als Project Coördinator.
Meshy Ujvari

Meshy Ujvari

WUR
Meshy is marketingcommunicatieadviseur bij Wageningen University & Research (WUR). Ze heeft een achtergrond in B2B marketing en contentstrategie.
Denise Pellinkhof

Denise Pellinkhof

Joyinbusiness
Denise ondersteunt bedrijven en organisaties bij het zoeken naar - en het werken met - interne merkambassadeurs.