Sprekers

Content Conference

Femke Klein
NIEUWE SPREKER

Femke Klein

Nationaal Comite 4 en 5 mei
Femke is jaren actief in het werkveld van herdenken en vieren van vrijheid en de bijbehorende kernwaarden. Ze ontwikkelt hiervoor interactieve programma’s en campagnes. Dit doet ze met een breed scala aan partners, van kunstenaars tot wetenschappers. Waar sta je bij stil, wat herdenk of vier je bij het einde van WOII, 80 jaar geleden? Hoe betrek je een brede doelgroep, waaronder ook alle provincies, bij een onderwerp dat om nuance en kennis vraagt? Als Coördinator 80 jaar vrijheid laat Femke zien hoe het Nationaal Comité 4 en 5 mei met deze complexe materie omgaat en hier een bijzondere nationale campagne voor ontwikkelt.
Rodger Werkhoven
NIEUWE SPREKER

Rodger Werkhoven

OpenAITalks
Rodger is 1 van de creatieven die sinds het voorjaar van 2022 OpenAI helpt bij het testen, verbeteren en het promoten van hun AI-modellen. Hij werkte de afgelopen 30 jaar voor bekende creatieve bureaus als Lowe, McCann Erickson, Ogilvy, BBDO, BSUR en Total Design. Wat is er nu mogelijk, en wat kunnen we de komende tijd verwachten van GenAI?
Jildou van der Bijl

Jildou van der Bijl

The Editors
Jildou van der Bijl kennen we als de oud-hoofdredacteur van LINDA. Vorig jaar zette ze de stap naar contentmarketing, als hoofdredacteur HEMA. Dat doet ze onder de vlag van haar eigen bureau, The Editors Storytelling.
Rochelle Wielinga

Rochelle Wielinga

Zeeman
Rochelle is verantwoordelijk voor de content- en social media strategie voor alle social-media kanalen van Zeeman, in alle acht landen waard e retailer actief is. Daarnaast helpt ze de winkels met hun social presence en leidt ze alle campagnes: van TV-commercial tot de gehele content-uitrol.
Sophie Dannenburg-Douwes

Sophie Dannenburg-Douwes

RUG
Als social media manager van de Rijksuniversiteit Groningen combineert Sophie haar passie voor social media met (online) strategieën om de online aanwezigheid van de RUG en de betrokkenheid van studenten, medewerkers en alumni te vergroten.
Hadassa Haarman

Hadassa Haarman

RUG
Hadassa is als Content Coördinator de drijvende kracht achter content voor zowel online als offline kanalen van de Rijksuniversiteit Groningen. Haar missie: aankomende studenten inspireren en betrekken bij de universitaire community.
Aaron Spijkers

Aaron Spijkers

Schiphol
Aaron Spijkers is marketingmanager voor de commerciële media van Schiphol: alle mediaruimte van de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
Sophie Grandia

Sophie Grandia

Achmea
Sophie is Teamlead van Achmea's Recruitmentteam en startte haar carrière in de reclamewereld.
Mahasin Tanyaui

Mahasin Tanyaui

Dreamers Inc.
Mahasin Tanyaui, eigenaar van Dreamers Inc., is een award winning serieondernemer met een feilloos oog voor community-building, marketing, branding en strategie. Zij weet als geen ander hoe je werelden doelgericht en passievol verbindt.
Lori Kuiper

Lori Kuiper

Achmea
Een podcast van Achmea, waarin wij vertellen waarom je bij ons moet komen werken. Zou jij hem luisteren? Ik niet! Iets met WC Eend. Maar... waarom kies je voor een (eigen) podcast? En als je ervoor kiest; welk verhaal vertel je, hoe boei je de luisteraars en regel je dat plekje in die harten en hoofden? In vogelvlucht nemen Sophie en Lori je mee, waarbij ze de diepte ingaan op bovenstaande issues.
Huub de Bruijn

Huub de Bruijn

Odido
Huub is sinds kort verantwoordelijk voor e-commerce binnen Odido Nederland, na vele jaren marketing te hebben gedaan voor het telecombedrijf.
Aldo Carta

Aldo Carta

Odido
Aldo is E-Commerce Mobile Lead bij Odido en verantwoordelijk voor alle online commerciële activiteiten voor Odido, Ben en Simpel.
Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen

SEO Zwolle
Rutger Steenbergen is creator, online marketeer en copywriter. Hij schrijft boeken en blogs en geeft trainingen bij Frankwatching. Zijn overtuiging: "Wat je zegt is belangrijker dan hoé je het zegt." Ben jij klaar voor een goed verhaal?
Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

JustK
Social media expert Kirsten Jassies geeft Instagram-, TikTok- en korte video-trainingen. Ze is spreker, deelt haar visie weleens op televisie en is auteur van Instaproof en TikTologie.
Pelpina Trip

Pelpina Trip

Pelpina.nl
Pelpina is videomarketing specialist en geeft verschillende trainingen bij Frankwatching. Ze schreef het boek Videomarketing in 60 minuten.
Jadwiga Peeters

Jadwiga Peeters

Presenter
Jadwiga is sr. SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Als SEO-consultant helpt ze organisaties met het maken van goed vindbare en unieke content. De combinatie waar Google dol op is. Kwaliteitscontent is belangrijker dan ooit om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Tegelijkertijd verandert er veel bij Google. EEAT, SGE, People First Content… Hoe speel je hier als webredacteur en copywriter op in? Wat is de invloed van AI? Wat kun je nu al doen? En wat verandert niét? Na deze sessie ben je up-to-date over SEO anno 2024.
Fleur Huijs

Fleur Huijs

Fleur Presents
Op haar 14e trad Fleur voor het eerst op als dagvoorzitter. De kick die ze toen heeft ervaren is nooit meer weggegaan. Inmiddels betreedt ze met haar tomeloze enthousiasme en energie podia door heel Nederland. Contact en echte verbinding met en tussen het publiek staan bij Fleur altijd voorop. Ze voelt feilloos aan waar een zaal behoefte aan heeft en weet daar altijd op in te spelen. Met humor, liefde en eindeloze nieuwsgierigheid weet ze het hele publiek bij een bijeenkomst te betrekken.
Edwin Vlems

Edwin Vlems

Edwin Vlems B2B Marketing
Edwin Vlems schreef meerdere boeken over marketing, is oprichter van ComaxxAI en ondersteunt bedrijven met 'AI Operations'. Dankzij zijn achtergrond in marketing heeft hij dagelijks ervaring met het verbeteren van het werk van marketeers met AI-tools.
Lisa Peek

Lisa Peek

Hoogenhaak
Lisa Peek is advocaat en werkt bij Hoogenraad & Haak in Amsterdam. Ze houdt zich bezig met intellectueel eigendom, reclame-, marketing- en privacyrecht. Wat zijn de juridische risico’s bij het gebruik van GenAI-toepassingen voor contentcreatie? Lisa legt uit of jouw met behulp van GenAI gecreëerde content bijvoorbeeld wel beschermd is, en of je daarbij niet mogelijk inbreuk maakt op werk van anderen. Daarnaast krijg je onmisbare tips over hoe je het beste om kan gaan met de juridische risico’s bij gebruik van GenAI.
Anikka Fülöp – Laczi

Anikka Fülöp – Laczi

Amsterdam Science Park
Anikka Fulop, community manager op het Amsterdam Science Park, verbindt mensen en ideeën, en bevordert samenwerking en innovatie tussen onderzoek, onderwijs en ondernemers.
John Meulemans

John Meulemans

LAB23
In 2020 startte John een van de eerste influenceer marketing agencies. Met meer dan 10 jaar ervaring en award-winning werk adviseert en spreekt hij over de strategische inzet van influencer marketing, AI en digital humans. Zijn keynotes inspireren door trends, cases en strategische take-aways.
Jolijn de Blocq van Scheltinga

Jolijn de Blocq van Scheltinga

Presenter
Jolijn is sr. copywriter bij Presenter en heeft een achtergrond als journalist. Vanuit die ervaring helpt ze organisaties met het (beter) maken van hun teksten.
Meshy Ujvari

Meshy Ujvari

WUR
Meshy is marketingcommunicatieadviseur bij Wageningen University & Research (WUR). Ze heeft een achtergrond in B2B marketing en contentstrategie.
Denise Pellinkhof

Denise Pellinkhof

Joyinbusiness
Denise ondersteunt bedrijven en organisaties bij het zoeken naar - en het werken met - interne merkambassadeurs.
Tom Hendrikx

Tom Hendrikx

Boels Rental
Met meer dan 13 jaar internationale B2B ervaring kent Tom Hendrikx de fijne kneepjes van strategische B2B Marketing communicatie. Sinds 2019 is Tom Manager Communicatie bij Boels Rental en bouwt hij dagelijks aan de merkbekendheid en het imago.
Rico den Boer

Rico den Boer

Buzzzle
Rico is senior online consultant en managing partner bij Buzzzle. Hij adviseert en ondersteunt publieke organisaties bij communicatie- en participatievraagstukken. Hij is co-auteur van het boek 'Aan de slag met je contentstrategie: de 4P-methode'.
John Verhoeven

John Verhoeven

John Verhoeven
John is een contentstrateeg en trainer/consultant die lang de populaire training Contentstrategie verzorgde bij Frankwatching. Auteur van de boeken 'Het wat en hoe van contentstrategie' en 'Aan de slag met je contentstrategie: de 4P-methode'.
Tim Meuleman

Tim Meuleman

C2B
Tim Meuleman is director van C2B. C2B houdt zich bezig met maar 1 ding: het maken van 'content worth sharing'. Dat is thumb-stopping, spot-on, mind-blowing content voor onder meer Loetje, AA Drink of KiKa. In 2022 is C2B bij de Grand Prix Awards verkozen tot Contentbureau van het Jaar.
Nadja Desmet

Nadja Desmet

Someflex
Nadja Desmet, oprichtster van Someflex.be, pioniert al 8+ jaar in sociale media en content voor diverse sectoren. Ze is een early adopter van ChatGPT en AI-tools voor contentcreatie. Er zijn heel veel AI-tools voor visuele creatie, maar welke moet je kiezen? Nadja geeft je een update van de beste tools voor foto, visual en video, en vergelijkt tools aan de hand van identieke prompts. Ze laat aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe je de tools inzet, en geeft ook aan welke combinaties van tools de beste resultaten geven.
Hidde Zwiers

Hidde Zwiers

Goldfizh
Hidde Zwiers is SEO-specialist voor klanten en Content Lead voor collega's. Werkt al ruim 12 jaar met online content en houdt zich dagelijks bezig met het optimaal inzetten ervan op korte en lange termijn.
Donna Stolk

Donna Stolk

Influentials
Donna Stolk is Account Executive bij Influentials. Een platform dat UGC creators & micro influencers aan merken verbindt. Met Influentials werkt ze voor merken als Unilever, Hello Fresh, Domino's, Clay & Glow, Loetje, Eijerkamp en Talpa.
Zoé Cornelis

Zoé Cornelis

Somention
Zoé Cornelis is Senior Community Manager bij Somention, één van de meest toonaangevende social media bureaus van Nederland. Ze is verantwoordelijk voor accounts, zoals MediaMarkt, TUI, Jacobs Douwe Egberts, Lotus Biscoff, Stoov en Wehkamp.