Van AI tot Zoekmachineoptimalisatie

📆 30 mei 2024  | 09.00 - 17.00 |Round Pushpin on Apple iOS 6.0Beatrix Theater Utrecht

500+ DEELNEMERS

MET EEN 8+ BEOORDEELD

20+ KEYNOTES & EXPERTSESSIES

20+ SPREKERS

Met je collega's naar dit event? Ontvang tot 15% groepskorting! →  

Omdat je content wil die werkt

Pfiew… We knepen ‘m vorig jaar even. De komst van AI-tools zou contentspecialisten en communicatieprofessionals overbodig maken. Dat bleek overdreven. ChatGPT en co maken (voorlopig) ons leven vooral makkelijker. Als je tenminste weet hoe je generatieve AI slim inzet voor je marketing en communicatie.
Bovendien moeten we niet vergeten waar het echt om draait: de inhoud.

Want hoe je het ook maakt, je wil content die werkt. Content die informeert, inspireert of converteert. Content die vindbaar is, toegankelijk en inclusief. Verhalen die de aandacht trekken, tot de verbeelding spreken en overtuigen. Dat verandert nooit.

Werk je met content en wil je dat jouw content werkt – met of zonder hulp van AI? Kom op 30 mei naar Content Conference in het Beatrix Theater in Utrecht. Een dag vol inspirerende keynotes, realistische cases en praktische workshops.

Tickets

Partners waar we trots op zijn

‘Op Content Conference leer je alles wat je nodig hebt om jouw verhaal te kunnen vertellen.’

Dit jaar delen experts van organisaties als Schiphol, Nationaal Comité 4 en 5 mei en Rijksuniversiteit Groningen hun kennis, ervaring en ultieme tips met jou. 

De sfeer van het event proeven? Die delen vakgenoten graag met je in de video hiernaast. Claim jouw tickets nu en verzeker jezelf dit jaar van een plek!