Sprekers

Employee Experience Event

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Abe Boersma
NIEUWE SPREKER

Abe Boersma

Rabobank
Abe is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de employee journeys van de ruim 35000 medewerkers van de Rabobank wereldwijd. Deze journeys worden opgebouwd uit dienstverlening van HR, IT en Facilities.
Heleen Mes
NIEUWE SPREKER

Heleen Mes

HXWork
Heleen Mes is oprichter van adviesbureau HXWork, de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België en het Netwerk Employee Experience. Zij is thought leader in EX en EX design thinking, en co-auteur van het boek 'Employee Experience'.
Jean Pierre Martens

Jean Pierre Martens

Mixit
Jean Pierre is managing partner bij Mixit. Hier draagt hij bij aan het creëren van een altijd passende medewerkerervaring door het duurzaam verbinden van mens, organisatie en techniek.
Yves Plees

Yves Plees

SKINN branding agency
Yves is Chief Strategy Officer bij SKINN Branding Agency. Daarvoor was hij Managing Director bij SUE Behavioural Design en global marketing en business director bij verschillende internationale organisaties. Hij is expert in consumentenpsychologie, branding & marketing.
Jolanda Lijssen

Jolanda Lijssen

APG
Jolanda is change manager met een FM achtergrond. Haar belangstelling ligt bij de component gedragsverandering en people change in projecten. Zij heeft met een gestructureerde change aanpak APG-ers begeleid naar de nieuwe werkomgeving.
Manon van den Boorn

Manon van den Boorn

APG
Manon is Service coach Facility Management. Haar rol is om de beleving van (nieuwe) medewerkers te optimaliseren, waarvoor ze onder andere een workspace community opricht en de facilitaire processen optimaliseert.
Inez Abels

Inez Abels

NN Group
Als Employee Experience Expert bij NN Group bestaat de rol van Inez uit het creëren en verbeteren van de algehele ervaring van medewerkers, met hulp van de principes van Design Thinking, Lean Start-up en de Agile Way of Working.
Jaleesa Panhuis

Jaleesa Panhuis

NN Group
Jaleesa is UX Designer bij NN Group en werkt binnen het Digital Employee eXperience team. Haar rol is om te praten met en te luisteren naar collega’s, en hun wensen en behoeften vorm te geven in digitale producten.
Peter Klootwijk

Peter Klootwijk

PostNL
Peter is Peoplemanager, waarbij hij zich volledig focust op de medewerker. ‘De medewerker centraal’ is zijn motto. Daarnaast is hij Employee Journey Owner voor IT, waarbij zijn aandachtsgebied op de gehele reis van de medewerker ligt.
Irma Doze

Irma Doze

AnalitiQs
Irma helpt organisaties die meer waarde willen halen uit de ‘people’ data. Zij is co-auteur van het boek ‘HR-analytics’.
Christian Dietzel

Christian Dietzel

Eneco
Christian Dietzel is internal community manager bij Eneco. Hij is verantwoordelijk voor de interne influencerstrategie en de uitrol van dit programma.
Oscar van Mourik

Oscar van Mourik

Randstad
Oscar is gedragswetenschapper bij Randstad Groep Nederland. Hij onderzoekt interessante ontwikkelingen in de wereld om ons heen en op de arbeidsmarkt, zoals het identificeren van gaming skills en generatiemanagement.
Segourney Muntslag

Segourney Muntslag

Mixit
Segourney Muntslag is employee experience consultant bij Mixit.
Noraly Bovenmars

Noraly Bovenmars

Mixit
Noraly Bovenmars is employee experience consultant bij Mixit.
Joris Merks-Benjaminsen

Joris Merks-Benjaminsen

Joris Merks-Benjaminsen
Joris Merks-Benjaminsen is een prijswinnend auteur. Zijn laatste boek heet ‘Managen Zonder Macht’. Joris was een van de hoogst scorende managers bij Google en geeft trainingen voor managers en leiders om prestatiedruk en menselijkheid te balanceren.
Hanneke Kézér

Hanneke Kézér

FMN
Hanneke ziet de beste klantbeleving als een duurzaam succesmodel voor organisaties. Vanuit haar eigen bedrijf TGW Consultancy ontwikkelt en implementeert zij daarvoor hospitality visies, journeys en concepten met winst als meetbaar resultaat.
Irma Flore

Irma Flore

FMN
Irma Flore is oprichter van Floreert Hospitality. Van gastdame tot eindverantwoordelijke voor gastvrije dienstverlening en van het versterken van werkgeluk tot het geven van gastvrijheidstrainingen. Al die ervaringen komen tot uiting in haar diensten.
Anne van Schalkwijk

Anne van Schalkwijk

Xebia
Anne leidt als Head of People & Culture het People Experience team bij Xebia. Zij weet als geen ander creatieve ideeën om te zetten in innovatieve & waardevolle medewerker ervaringen.
José Honing

José Honing

Xebia Nederland BV
José is als Employer Branding Specialist verantwoordelijk voor het werkgeversmerk Xebia. Haar kracht ligt in het genereren van creatieve content en campagnes.
Renate Hezemans

Renate Hezemans

Welliba
Renate is een ervaren internationale leider in HR en sales. Als Country Leader van Welliba ziet ze dagelijks hoe de combinatie van AI-technologie en gedragswetenschappen nieuwe mogelijkheden oplevert om mensen en organisaties succesvoller te maken.
Katarina Coppe

Katarina Coppe

Welliba
Katarina werkt al meer dan 20 jaar in HR en Sales. Zij coördineert nu teams in verschillende landen bij projecten gericht op het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Het uitgangspunt: een nieuwe vorm van samenwerking introduceren.
Christel Maessen

Christel Maessen

Vebego
Christel is de Change Lead bij Vebego, een van de grootste Nederlandse schoonmaakbedrijven. Als geen ander begrijpt ze de dynamiek tussen systeem, organisatie en medewerkers. Zo heeft ze 10.000 collega’s meegenomen in een groot verandertraject en tegelijkertijd AFAS uitgerold.
Elisa Engelsma

Elisa Engelsma

Mixit
Elisa is employee experience consultant met een specialisatie in verandermanagement. Ze begeleidt organisaties door allerlei soorten veranderingen, waarbij ze zich richt op de mensen voor en met wie ze werkt.
Lizzy Prins

Lizzy Prins

Growth Consultancy
Lizzy is de drijvende kracht achter Growth Consultancy en High Potential Factory en spreker en trainer op het gebied van AI en ChatGPT voor HR, leiderschap en de toekomst van werk.
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter
Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen, in webinars en bij award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia, in tv studio’s en op online events. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.
Robert-Jan Simons

Robert-Jan Simons

Plek
Robert-Jan is Partner Learning & Dialogue bij Plek en heeft veel ervaring met modelgedreven surveys en de bijbehorende beperkingen. Als reactie hierop heeft hij bij Plek aan de wieg gestaan van Smart Conversations. Om organisaties te helpen zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat er daadwerkelijk in hun organisaties leeft.
David Macro

David Macro

DataIM
David Macro is hoofd data science bij DataIM. Zijn achtergrond is in organisatiesociologie.
Paul Bransz

Paul Bransz

FX Agency
Met een wetenschappelijke achtergrond in communicatie en sociale antropologie, laat Paul graag zien hoe en wanneer je mensen betrekt bij je boodschap om zo gezamenlijk tot het gewenste doel te komen.
Nieske Castelein

Nieske Castelein

FX Agency
Nieske Castelein is een ervaren employee engagement specialist die haar roots heeft in marketing. Ze helpt organisaties met het ontwikkelen van purpose, waarden en creatieve employee engagement concepten en event campagnes.
Niels Wildschut

Niels Wildschut

Vormats
Niels is Customer Succes Manager bij Vormats en helpt bedrijven om hun digitale communicatie menselijker én effectiever te maken, met behulp van Employee Generated Video.
Myrthe van der Heijden

Myrthe van der Heijden

NN Group
Myrthe is Employee Experience Expert binnen het Strategie- en Ontwikkelingsteam van Facility Management.
Toon Borren

Toon Borren

Picnic
Toon Borren is People Operations Lead bij Picnic. Met vijftienduizend medewerkers in drie landen ziet hij dagelijks HR- en arbeidsmarktvraagstukken in de praktijk, van recruiting tot L&D en van roosters tot cao’s.

Blijf op de hoogte van het programma incl. de nieuwste sprekers en cases van dit event