Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Wanneer mensen samenkomen onstaan er mooie dingen. Dat geldt ook voor de beurzen die de Jaarbeurs organiseert. Met 29 eigen titels zorgen wij ervoor dat organisaties in contact komen met de klanten van mrgen. Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekersbij Jaarbeurs over de vloer. We faciliteren groei en ontwikkeling in verscheidende segmenten.

De ideale beurslocatie voor het Employee Experience Event

In de beurs locatie van Jaarbeurs creëer je bijzondere ontmoetingen. Van grote B2B en B2C beurzen tot spectaculaire concerten of waanzinnige shows. Het is de ideale beurslocatie!

Beurslocatie naast Utrecht Centraal

Voor grote beurzen is het fijn om een centrale beurslocatie uit te kiezen. De Jaarbeurs is één van de meest centrale evenementenlocaties van Nederland. De doelgroep van jouw evenement kan eenvoudig vanuit eel Nederland via Utrecht Centraal naar de beurslocatie reizen.

Onze Event & Exhibition Centre heeft alle benodigde ruimte en faciliteiten voor jouw beurs of zakelijke evenement. De 10 hallen bieden ruimte voor 1.500 tot 15.000 bezoekers. Het is ook mogelijk om de hallen te combineren om jouw beurslocatie groter te maken.

Navigeer naar onderstaand adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6,
3521 AL Utrecht