Partners

Employee Experience Event

Hét event over Employee experience technology & platforms en strategy.

Als kennispartner van Employee Experience Event kom je in contact met beslissers en beïnvloeders, positioneer je je organisatie als autoriteit en expert en vergroot je je brand awareness binnen een interessante en relevante doelgroep.

Als partner van onze events kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event. Download de mediakit of neem contact op via [email protected]

Who attends & what's your goal?

We verwachten honderden deelnemers, net alleen vanuit (grote) corporates uit de profitsector maar ook uit sectoren als overheid, zorg en onderwijs. Denk daarbij aan functies als HR-managers, IT-managers, communicatie- & marketingmanagers, (interne) communicatieadviseurs en facility managers. Deelnemers uit bedrijven en organisaties die gericht op zoek zijn naar trends, tools, kennis en insiratie om het werk slimmer te organiseren en de medewerker beter te ondersteunen en motiveren. 37% van de bezoekers is een beslisser en 47% van de bezoekers is een beïnvloeder.

Vergroot naamsbekendheid en bereik en wees onderscheidend van de concurrentie.

Positioneer je organisatie als autoriteit en thought leader met een kennissessie.

Van demo-stand tot round table: ga in gesprek met deelnemers.

Kijk wat je kunt betekenen voor onze deelnemers en creëer nieuwe kansen voor jouw business.

Partner worden?

Als partner van Employee Event kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten.

Partners waar we trots op zijn