Sprekers

AI Marketing Event

De onderstaande experts stonden tijdens de vorige editie van dit event op het podium. Bij Frankwatching zijn we altijd op zoek naar sprekers die van toegevoegde waarde zijn voor een van onze jaarlijkse events. Wil je ook jouw positie als thought leader claimen en je kennis delen op een van onze events?

Kim Pot
NIEUWE SPREKER

Kim Pot

InfoSupport
Kim is MarCom-adviseur en freelance tekstschrijver. Haar blogs op Frankwatching hebben meer dan een miljoen views. Hoe ziet jouw vak eruit over een paar jaar? Kim laat je zien waar we naartoe bewegen aan de hand van 10 verrassende AI use cases. Wat betekent dit voor jouw skills als marketeer of communicatieprofessional? En wat kan je vandaag al doen om hiermee te starten?
Marnix Bügel
NIEUWE SPREKER

Marnix Bügel

exquAIro
Marnix is oprichter van AI- & databedrijf MIcompany. Als pionier introduceerde hij dit vakgebied bij multinationals. Naast MIcompany is hij samen met het UMCG een bedrijf gestart om medische doorbraken te realiseren met AI.
Jurjen Jongejan

Jurjen Jongejan

Valantic
Jurjen Jongejan is auteur, trainer en veelgevraagd keynote spreker. Hij geeft inspiratiesessies bij o.a. Google en Coolblue. Bij Valantic richtte hij de online marketing & CRO afdeling op. Daarnaast is hij oprichter van de data startup Evidoo.
Merik te Grotenhuis

Merik te Grotenhuis

Tellet
Merik te Grotenhuis is oprichter en CEO van startup Tellet.
Saskia Lensink

Saskia Lensink

TNO
Saskia Lensink werkt als business consultant bij TNO met als expertise taal- en spraaktechnologie. Ze past haar kennis op het gebied van AI, LLMs en conversational AI toe in verschillende projecten, en is actief in een breed scala aan consortia en netwerken om soevereine en high-performing taalmodellen uit Europa te promoten.
Patrick Klerks

Patrick Klerks

Online Slimmerik
Patrick Klerks is doctorandus in kunstmatige intelligentie (AI), creatief directeur van het online marketing-collectief Online Slimmerik en oprichter van Bureautje Aap, een bureau dat bedrijven en organisaties helpt bij het effectief inzetten van AI.
Jordie van Rijn

Jordie van Rijn

Emailmonday
Internationale e-mailmarketingexpert Jordie van Rijn inspireert als trainer, spreker, en marketingconsultant met 13+ jaar ervaring. Hij is ook founder van het internationale platform for MarTech selecties.
Maj-Britt van Middelkoop

Maj-Britt van Middelkoop

MvM Digital & Human
Als CX-professional ondersteunt Maj-Britt ondernemingen in hun klantcontactstrategie. Dat doet ze onder andere voor bol.com, Swiss Sense en Rijkswaterstaat.
Edwin Vlems

Edwin Vlems

Edwin Vlems B2B Marketing
Edwin Vlems is oprichter van ComaxxAI en ondersteunt bedrijven met 'AI Operations'. Dankzij zijn achtergrond in marketing heeft hij dagelijks ervaring met het verbeteren van het werk van marketeers met AI-tools.
Mark van Nieuwenhoven

Mark van Nieuwenhoven

Mark van Nieuwenhoven
Mark van Nieuwenhoven is Creative Strategist & Technologist. Hij zit boven op innovaties zoals (generatieve) AI en helpt hier grote merken mee, in zijn werk, als trainer en spreker.
Eline Berthel

Eline Berthel

Go Content
Eline helpt organisaties bij het vinden van de 'sweet spot': de plek waar kennis en vaardigheden van de organisatie samenkomen met de passies en pijnpunten van klanten.
Marijn van der Steen

Marijn van der Steen

The Imagination Station
Marijn is een bedenker, met een achtergrond in zowel design als programmeren. Hij bekijkt hoe AI ingezet kan worden met ervaarbare prototypes, waarbij de eindgebruiker centraal staat.
Coen Olde Olthof

Coen Olde Olthof

Junbi.ai
Als oprichter van Junbi.ai en voormalig CMO (KPN, Getronics) combineert Coen aandacht, machine learning en neurowetenschap met meer dan 20 jaar marketing ervaring. Passie voor aandacht, branding, cognitie en het evolueren van marketing d.m.v. data.
Eelco van de Wiel

Eelco van de Wiel

LiveWall Group
Eelco, co-founder van LiveWall, houdt zich als Innovation Director veel bezig met AI. Hij werkt met klanten als McDonald's, KLM, Rituals, Hema en Holland & Barrett.
Tim Zuidgeest

Tim Zuidgeest

Unravel Research
Tim staat aan de wieg van neuromarketingbureau Unravel Research. Met klanten als Heineken, Albert Heijn en Nutricia.
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter
Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen, in webinars en bij award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia, in tv studio’s en op online events. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.
Pieter Struik

Pieter Struik

WebNL
Pieter Struik is oprichter van WebNL creative studios. Als coach en spreker helpt hij ondernemers en professionals met zijn Masterclass AI om een visie te vormen op deze nieuwe wereld. Want zo ziet hij AI, als een technologische revolutie!
Natalie de Groot

Natalie de Groot

WebNL
“All the way from New York City … Meet Natalie de Groot!” Een marketing-futurist die haar passie voor marketing, storytelling en creativiteit combineert tot AI-gedreven bedrijfsstrategieën. Deze geeky cheerleader maakt ChatGPT menselijk!
Timo Wilbrink

Timo Wilbrink

Born05
Timo is Creative Director. Als digital storyteller verrijkt hij dagelijks de customer experience van zijn opdrachtgevers. Dat doet hij samen met een team van UX-ontwerpers en ontwikkelaars bij Born05 (onderdeel Ace).
Fabienne Aertse

Fabienne Aertse

KLM
Fabiënne is bij KLM de enthousiaste drijfveer achter innovatieve ontwikkelingen binnen de campagnestrategie. Daarbij is zij verantwoordelijk voor het hele campagneproces van digitale campagnes die cross-channel worden uitgerold in meer dan 75 landen.