Partners

AI Marketing Event

Hét event over efficiënte toepassing van AI in je marketing

Als kennispartner van AI Marketing Event kom je in contact met beslissers en beïnvloeders, positioneer je je organisatie als autoriteit en expert en vergroot je je brand awareness binnen een interessante en relevante doelgroep.

Deel relevante kennis tijdens het evenement en grijp de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event. Download de mediakit of neem contact op via [email protected]

Wat is jouw doel?

Frankwatching organiseerde al meer dan 30 succesvolle kennisevents. Wil jij live jouw kennis delen binnen je doelgroep? Haak met jouw organisatie aan bij het AI in Marketing Event als kennispartner of co-creator en wordt onderdeel van het event. Je bereikt hiermee 5 marketingdoelen tegelijk!

Wie bezoekt het evenement?

We verwachten 250+ deelnemers, niet alleen vanuit grote corporates uit de profitsector maar ook uit sectoren als onderwijs, overheid en zorg, afkomstig uit zowel grote multinationals tot zzp’ers en MKB’ers.

Vergroot je naamsbekendheid en wees onderscheidend van de concurrentie.

Positioneer je organisatie als autoriteit en claim je kennis met een kennissessie.

Ga in gesprek met de bezoekers.

Ontvang de lijst met bezoekers van jouw kennissessie.

Geef een entree ticket cadeau aan jouw droomklanten.

Partner worden?

Als partner van AI Marketing Event kun je jouw relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten.

Waarom een eventpartnership met Frankwatching?

✔️ Vergroot je bereik en naamsbekendheid
✔️ Profileer je organisatie als thought leader met een kennissessie
✔️ Ga in gesprek met professionals en beslissers
✔️ Campagne via onze website, e-mail en social media

Partners waar we trots op zijn