Sprekers

Conversational Conference

Frans Groenewoud
NIEUWE SPREKER

Frans Groenewoud

Zilveren Kruis
Frans is Product Owner Chatbot voor Zilveren Kruis en DeFriesland. Hij werkt samen met zijn team dagelijks aan het verbeteren van de chatbot, het leren begrijpen van de klant en adviseren van het management over de benodigde richting naar klanttevredenheid en besparingen.
Ricky Rekkers
NIEUWE SPREKER

Ricky Rekkers

Essent
Ricky is Conversational AI Engineer bij Essent. Hij werkt aan de chat/voice bot en is mede verantwoordelijk voor de generatieve AI implementatie bij Essent. Ricky is bezig met code, de datastructuur en legal afstemming voor deze initiatieven.
Kellin Sjoerds

Kellin Sjoerds

Essent
Kellin is Conversational AI Engineer bij Essent. Hij werkt aan de chat/voice bot en is mede verantwoordelijk voor de generatieve AI implementatie bij Essent. Kellin is bezig met prompt engineering, de flows en het meenemen van de organisatie.
Mark Wessel

Mark Wessel

KPN
Mark is product lead digital channels, daarnaast leidt hij de afgelopen 6 jaar conversational AI binnen KPN. Hij heeft een passie voor technologie die het leven van gebruikers makkelijker, beter en leuker maakt.
John Meulemans

John Meulemans

LAB23
John startte in 2010 één van de eerste influencer marketing agencies (3sixtyfive/Endeavour) en scoorde met award-winning werk op zowel creativiteit als effectiviteit. Zijn keynotes inspireren door trends, cases en strategische take-aways.
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter
Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen, in webinars en bij award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia, in tv studio’s en op online events. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Spreker worden?

Bij Frankwatching zijn we altijd op zoek naar sprekers die van toegevoegde waarde zijn voor een van onze jaarlijkse events. Dus heb je als organisatie, bureau, ondernemer of andere ervaringsdeskundige een inspirerende case study, scherpe (trend)analyse en/of een bevlogen verhaal met verrassende en direct toepasbare inzichten? En wil je graag shinen op een van onze (hoofd)podia, zoals dat van Conversational Conference?  Meld je snel aan, en wie weet sta jij straks wel op het programma.